Home > Vacature overzicht > Technisch adviseur / Projectleider - Drachten

Technisch adviseur / Projectleider - Drachten

Opdrachtgever
Winkelman Engineering & Consultancy (Vervuld)
Referentienummer
100 165
Dienstverband
Vast
Plaatsingsdatum
26-01-2018
Gewenst
HBO

Bedrijfsprofiel:

WInkelman Engineering & Consultancy is een onafhankelijk installatie adviesbureau dat zich bezighoudt met de advisering rondom alle gebouw gebonden installaties. Het bureau is gespecialiseerd op het gebied van technische installaties voor de utiliteit en industrie. Binnen hun werkterrein kunnen zij optreden in alle fasen van het bouwproces, van voorstudie tot ontwerp, naar uitvoering en nazorg. Bij Winkelman Engineering & Consultancy staan de opdrachtgevers centraal, elk met hun specifieke bedrijfsvoering, eisen en wensen. Zij ontzorgen hun opdrachtgevers en bieden hen een stabiele basis waarop ze terug kunnen vallen. Winkelman Engineering & Consultancy hecht veel waarde aan persoonlijk contact en het aangaan van langlopende relaties. De kernwaarden die Winkelman Engineering & Consultancy hanteert in haar dienstverlening kenmerkt zich door: Langdurige samenwerking, groot commitment en genieten van het werk, praktische en innovatieve oplossingen, kennis delen en het geloven in lange termijnrelaties. Openheid en transparantie staat hierbij voorop.

Voor onze opdrachtgever Winkelman Engineering & Consultancy zijn wij op zoek naar een:

 

Technisch Adviseur/ Projectleider

Deskundig - Kritisch - Adviseur - Teamplayer – Werken met passie en plezier

Functiebeschrijving:

Als Technisch Adviseur/ Projectleider werk je zelfstandig aan interessante opdrachten, waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt. Vanuit de klantvraag en jouw vakinhoudelijke kennis geef je de klant advies. Ook geef je adequaat advies over innovatieve oplossingen ten behoeve van technische installaties. Je weet een ontwerpteam aan te sturen en kan mensen en processen managen. Je bewaakt interne en externe budgetten en je hakt knopen door op basis van beschikbare feiten en alternatieven. Als medewerker van Winkelman Engineering & Consultancy zorg je ervoor dat alles goed komt. Verder overleg je regelmatig met collega’s over lopende opdrachten en geef en ontvang je opbouwende kritische feedback. Zo zorgen jullie ervoor dat jullie scherp blijven en het beste advies kunnen blijven geven.

 

Persoonskenmerken:

Onze opdrachtgever zoekt een gemotiveerde Technisch Adviseur/ Projectleider die een kritische blik heeft op het eigen werk, maar ook op andermans werk. Je kan opbouwend feedback geven en kan andermans feedback waarderen. Je deelt graag jouw kennis met collega’s en blijft jezelf ook graag ontwikkelen. Je kan dan ook zelfstandig en in teamverband goed werken. Je bent flexibel in je werk, je vindt het niet erg om soms te moeten reizen of een afspraak te plannen op jouw vrije dag, als het echt niet anders kan. Je voelt je betrokken bij het bedrijf en bij jouw collega’s en klanten. Je weet de wensen en behoeften van de klant goed te doorgronden en bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Je hebt de stijlflexibiliteit om met verschillende menstypen om te gaan. Daarbij ben je klantgericht en creatief, zodat je vraag en aanbod goed op elkaar weet af te stemmen. Vanzelfsprekend ben je een collegiale medewerker die als teamplayer kan functioneren. Afspraak is afspraak, betrouwbaarheid en doorzetten zijn zaken die voor jou vanzelfsprekend zijn.

 

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Hogere Installatie Techniek HIT-E en/of W, of Werktuigbouwkunde;
  • Aantoonbare ervaring opgedaan als adviseur projectleider;
  • Ervaring in het werken met en bewaken van budgetten, zowel intern als extern;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Goede beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift is een pré.
  • Commerciële vaardigheden;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Flexibel.

 

Ben jij de deskundige en kritische persoon met goede adviesvaardigheden die wij zoeken?  Reageer dan snel!

 

Uw adviseur:
Het werving- en selectietraject wordt verzorgd door Ypsylon Werving & Selectie. Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoe je aan het gestelde profiel? Reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.ypsylon.nl of recruitment@ypsylon.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Daniël Charmes, tel. 0592 – 308 458 (consultant Ypsylon).


Trefwoorden:
Technisch adviseur, Projectleider, Engineer, Engineering, Consultancy, Junior, Medior, Senior, Hogere Installatie Techniek, HIT-E, HIT-W, Werktuigbouwkunde, Installatie adviesbureau, Gebouw, Installatie.


Direct solliciteren

Reageren

Ik zoek een baan

Toon alle vacatures »

Zoeken