Home > Vacature overzicht > Accountmanager - Noordoost Nederland

Accountmanager - Noordoost Nederland

Opdrachtgever
STAXS THE NETHERLANDS B.V. (vacature vervuld)
Referentienummer
100 166
Dienstverband
Vast
Plaatsingsdatum
20-04-2018
Gewenst
HBO

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever STAXS The Netherlands BV is een snelgroeiend bedrijf in de cleanroomsector, gevestigd in Heerenveen. Ze bieden alles wat nodig is voor een complete contaminatiecontrole: producten op maat, professioneel advies en training, grote voorraden, snelle levering en nog veel meer. Daarnaast volgen ze alle evoluties op de voet, zodat klanten op elk moment mee blijven gaan in de nieuwste ontwikkelingen. STAXS is een kwaliteitsleverancier met meer dan 25 jaar ervaring in de cleanroommarkt. Hun sterke punten zijn: het gedreven team met een gedeelde passie, namelijk expertise in contaminatiecontrole. De gespecialiseerde medewerkers van STAXS kennen de kneepjes van hun vak en de evoluties in de sector. Deze expertise is de garantie voor kwaliteit. Naast de expertise is ook de kwaliteit van de producten en de organisatie gewaarborgd. STAXS is ISO 9001:2008 gecertificeerd, biedt alleen A-producten, GMP-conform en heeft alle vereiste certificaten beschikbaar. STAXS is actief in sectoren als de farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, ziekenhuisapotheken, semiconductor, elektronica, automotive, voedingsindustrie en de ruimtevaart. 

Op www.staxs.eu tref je meer informatie aan over onze opdrachtgever.

 

Voor onze opdrachtgever STAXS zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Noordoost-Nederland

Zelfstandig – Verantwoordelijk – Klantgericht

Functiebeschrijving:

Als Accountmanager Noordoost-Nederland kom je te werken in een informele, maar professionele organisatie. Je krijgt veel ruimte om zelf een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van accountplannen en de realisatie ervan. Je werkt vanuit huis en komt maandelijks een aantal keer op kantoor in Heerenveen. Je rapporteert aan de Sales Manager Benelux. In deze uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer bij bestaande klanten (bv. Bedrijven in de farmaceutische industrie) en genereer je new business bij nieuwe klanten. Je inventariseert de wensen van de klant, waarbij je vraagstukken van de klant vertaalt naar concrete producten en/of diensten van Staxs. In samenspraak met je binnendienst collega’s breng je offertes uit en zorg je voor een actieve opvolging ervan. Tijdens de uitvoering van de projecten houd je de vinger aan de pols en zorg je ervoor dat de klant tevreden is en blijft. Je bent werkzaam in het rayon Noordoost-Nederland (Groningen, Drenthe en Overijsel en een deel van Gelderland).


Concrete taakgebieden zijn:

  • Eerste commerciële aanspreekpunt voor (potentiele) klanten;
  • Generen van nieuwe opdrachten/projecten en opstellen van plannen voor new business;
  • Coördinatie m.b.t. lopende projecten tussen de verschillende betrokken partijen;
  • Signaleren van trends en ontwikkelingen binnen de branche en deze vertalen naar producten en/of diensten van STAXS;
  • Het geven van product trainingen van STAXS.
  • Bewaken van klanttevredenheid;

 

FUNCTIE-EISEN:

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting. Daarnaast heb je ruime werkervaring in een commerciële functie binnen de farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices, ziekenhuisapotheken. Je hebt affiniteit met biotechnologie en/of de farmaceutische industrie in het breedste zin van het woord. Je hebt een goede beheersing en kennis van de Nederlandse taal en Engelse taal (zowel in woord als geschrift). Je bent woonachtig in het rayon. Je beschikt over een gedegen zakelijk netwerk en bent in staat om deze ook effectief in te zetten om je doelstellingen te behalen.

PERSOONSKENMERKEN:

Je hebt een representatieve uitstraling, uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel denken zit in je bloed. Je bent proactief, ondernemend en hebt affiniteit met de branche. Kortom, je weet waar je over praat en je gaat uitdagingen niet uit de weg. Je vindt het leuk om op een adviserende wijze de producten en diensten van STAXS te verkopen. Belangrijk daarbij is dat je een hoge gunfactor hebt en weet hoe je offertes daadwerkelijk omzet naar opdrachten. Je weet de wensen en behoeften van de klant goed te doorgronden en bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Je hebt de stijlflexibiliteit om met verschillende menstypen om te gaan. Daarbij ben je klantgericht en creatief, zodat je vraag en aanbod goed op elkaar weet af te stemmen. Vanzelfsprekend ben je een collegiale medewerker die als teamplayer kan functioneren. Afspraak is afspraak, betrouwbaarheid en doorzetten zijn zaken die voor jou vanzelfsprekend zijn.

Uw adviseur:

Het werving- en selectietraject wordt verzorgd door Ypsylon Werving & Selectie. Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoe je aan het gestelde profiel? Reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.ypsylon.nl of recruitment@ypsylon.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Daniël Charmes of Danique van Leeuwen, tel. 06- 25 10 22 43 of 0592 - 308 458.

TREFWOORDEN:

Accountmanager, Relatiebeheerder, Cleanroomsector, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Zelfstandig, Verantwoordelijkheidsgevoel, Stressbestendig, Commercieel, Communicatief, Contact onderhouden, Organisatorisch, Resultaatgericht. Farmaceutische industrie, Biotechnologie, Medical devices, Ziekenhuisapotheken, Semiconductor, Elektronica, Automotive, Voedingsindustrie.


Direct solliciteren

Reageren

Ik zoek een baan

Toon alle vacatures »

Zoeken