Onze werkwijze 

Ypsylon staat voor veranderen van binnenuit. Onze dienstverlening wordt tastbaar door een op maat gemaakte offerte en plan van aanpak waarin een stappenplan, een tijdsplanning en de te leveren prestatie wordt beschreven met een prijs/kwaliteitsverhouding die concurrerend is. Het plan van aanpak vormt de basis voor onze samenwerking.

Maatwerk

Met Ypsylon bent u verzekerd van een ervaren partner. Wij werken met u aan een op maat gesneden integrale oplossing. De kwaliteiten van uw medewerkers worden afgestemd op de veranderingen in uw bedrijfsvoering. Een vitale organisatie en haar medewerkers zijn immers altijd in ontwikkeling. Omdat iedere organisatie uniek is, is maatwerk bij ons standaard. Ypsylon ondersteunt en begeleidt uw medewerkers in dit proces met het oog op uw en hun toekomst.

Kernwaarden 

De activiteiten van ons bureau richten zich op de branches: bedrijfsleven, zorg, onderwijs en overheid. Voor al onze opdrachtgevers werken wij op basis van onze kernwaarden: deskundig, betrokken, transparant, integer. Gelijkwaardigheid, aangaan van duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten staan bij ons bureau centraal.

Kwaliteit

Bij onze dienstverlening hanteren wij een klachten- en privacyreglement, de NOLOC gedragscode en de beroepscode van het NVP en het NIP.

loopbaanadvies NOLOC erkend Ypsylon Assessment NVP beroepscode Ypsylon Assessment NIP beroepscode Ypsylon Coaching CMI gecertificeerd Ypsylon

 

Bekijk uw adviseurs