De oplossing voor al uw conflicten!

Bent u P&O-adviseur, HRM adviseur, mediator of manager? Wordt u regelmatig betrokken bij het oplossen van conflicten op uw werk?

In Nederland melden zich jaarlijks tussen de 70.000 en 100.000 werknemers ziek vanwege een conflict met de werkgever, leidinggevende of een collega.
De kosten die arbeidsconflicten met zich meebrengen lopen in Nederland jaarlijks op tot meer dan 1 miljard euro. Een conflict oplossen kost een bedrijf al snel 27.000 euro. Uw bedrijf kan veel winst behalen door op een goede wijze conflicten op te lossen. Behalve een beperking van kosten kan ook veel leed en frustraties worden voorkomen.

Het goed en snel oplossen van conflicten op het werk vereist inzicht, kennis en vaardigheden van u als manager of P&O-er. Inzicht in uw persoonlijke conflictstijl is essentieel bij het helpen oplossen van conflicten. Om u hierin te trainen biedt Ypsylon speciaal voor manager en P&O-ers een training conflicthantering.

Tijdens deze training ontdekt u uw persoonlijke conflictstijl. U krijgt zicht op praktische hulpmiddelen en vaardigheden bij het oplossen van conflicten. 

Datum: Er wordt een training ingepland bij minimaal 6 deelnemers

Duur:  twee dagdelen

Locatie: Assen, Drachten, Amstelveen

Investering: maatwerk offerte afhankelijk van het aantal deelnemers

Direct aanmelden:


Bel voor meer informatie tijdens kantooruren naar 0592 - 308458 en vraag naar een van onze adviseurs.

 

Bekijk onze overige organisatieadvies diensten

Testimonial

“De training van Ypsylon wordt op een frisse manier gegeven”

Albert van der Veen, Ballast Nedam