Het loopbaantraject van David

'Ypsylon is betrokken, mensgericht, resultaatgericht en ziet de vraag achter de vraag'

Nadat David vast was gelopen in zijn functie kwam hij bij Ypsylon om weer richting te geven aan zijn loopbaan en meer inzicht te krijgen in zijn drijfveren en talenten. In dit interview legt hij uit hoe hij de loopbaanbegeleiding bij Ypsylon heeft ervaren en hoe hij zijn loopbaan gaat vervolgen. 


Wilo Nederland B.V.; Chris Hartenberg: Werving & Selectie Accountmanagers

‘Ypsylon is een professioneel verlengstuk van onze HR manager.’

Wilo Nederland had drie vacatures voor accountmanager. Ypsylon speelde zijn rol op het gebied van werving en selectie met verve. Meedenkend met en vanuit de organisatie. Drie nieuwe accountmanagers functioneren nu tot volle tevredenheid.


Jollein; Wim Smits: Werving & Selectie Operationeel Manager

‘Ypsylon is vakkundige HR dienstverlener die prettig communiceert.’

Tegen de crisisstroom in verdubbelde Jollein, het lifestylemerk voor babyartikelen van Smits Assen, de afgelopen vier jaar zijn omzet. Om de professionalisering
in goede banen te leiden zocht en vond Ypsylon een operational manager.


Podium Zuidhaege; Edgar Anholts: Werving & Selectie | Outplacement 

‘Betrokkenheid en analytische kracht Ypsylon vallen op.’

Een bruisende thuisbasis voor kunst en cultuur in Assen. Dat moet Podium Zuidhaege worden. Een nieuwe manager heeft hiermee een inspirerende uitdaging. Ypsylon zocht en vond die.


Centrum voor Kunst & Cultuur; Wytze de Vries: Organisatieadvies | Werving & Selectie | Outplacement

‘Bij Ypsylon weet je dat je een goed gesprek hebt.’

ICO Centrum voor Kunst & Cultuur in Assen heeft in één keer afscheid genomen van de helft van zijn medewerkers. Ypsylon begeleidde dit, diende als klankbord bij een strategische sessie en verzorgde outplacement, werving en training.


Klaas Kok: Outplacementtraject

Het verlies van je baan kan, zeker na een langdurig dienstverband, ingrijpend zijn. In het outplacementtraject van Ypsylon is er ruimte voor verwerking en bezinning. Er worden op een heel creatieve manier werkvormen gehanteerd die zijn afgestemd op jou als individu.


Eefje: Verkort loopbaantraject

Ik wilde na mijn ontslag niet bij de pakken gaan neerzitten maar alles in het werk stellen om zo snel mogelijk weer een baan te vinden. Enerzijds wilde ik mij heroriënteren op de arbeidsmarkt en anderzijds helder krijgen wat nu precies mijn kernwaarden zijn, waar mijn interesses liggen en wat mijn kwaliteiten zijn. 


ProActief; George Kuntz: Werving en Selectie traject

Daniel kent een oud collega van mij, deze oud collega tipt mij over de vacature Accountmanager Arbeid en Verzuim via Ypsylon. En zo kwam ik op gesprek bij Daniel voor de vacature bij ProActief in Assen.


Ballast Nedam; Albert van der Veen: Training Conflicthantering

Conflicten, van tijd tot tijd heeft iedereen er wel eens mee te maken bijvoorbeeld privé, in de maatschappij of op je werk. Enkele weken terug had ik het voorrecht om bij Ypsylon Assen de workshop conflicthantering te mogen volgen.


InTextenso; Petra van der Velde: Ondernemersvaardigheden

Ypsylon staat wat mij betreft voor: belangstellend, actief, inspirerend, prikkelend, vertrouwelijk, deskundig, confronterend, meedenkend, ondernemend, motiverend en informerend. De inzet en interesse zijn puur en gaan net even verder dan verwacht.


Van Eijk Caravans Hapert; Cor van Eijk: Werkconferentie verandermanagement

Besturen in een branchevereniging is niet wezenlijk anders als het leiden van een bedrijf, in beiden gevallen draait alles namelijk om mensen. De diversen afdelingsbesturen zullen door deze conferentie absoluut beter gaan functioneren, zowel individueel als gezamenlijk.


RTV Oost; Jolanda Caspers: Personal Coaching

Ik heb veel mooie inzichten opgedaan tijdens onze coachingsgesprekken. Deze inzichten heb ik direct voor mijn strategisch HRM plan kunnen gebruiken maar zeker ook voor de ontwikkeling van HRM bij RTV Oost op de langere termijn.

Bekijk uw adviseurs