Samen doelen realiseren

In veel situaties werken mensen samen om doelen te realiseren, teamcoaching is een krachtig middel om dit te bereiken. in het bedrijfsleven, bij de overheid, maar ook in de sport.

Neem nu bijvoorbeeld een volleybalteam. Door intensieve training en teambuilding raken de “teamleden” goed op elkaar ingespeeld. Het bereiken van resultaten gaat dan eigenlijk als vanzelf. Ook in werksituatie draagt teamcoaching bij aan het behalen van resultaten. 

Het gaat niet vanzelf

Werken in een team en het behalen van doelen gaat niet altijd vanzelf, soms moeten de teamleden daar veel moeite voor doen. Je kiest niet altijd je teamleden uit. Vaak is er iemand die de ideeën, ambities en doelen aandraagt en anderen die deze praktisch uitwerken en vormgeven. Niet ieder team heeft de ideale samenstelling en toch moet u samen met het team een resultaat neerzetten. Herkent u deze zaken binnen uw eigen team? 

Ypsylon biedt op maat gemaakte trainingen en teamcoaching bij:

  • samenwerken en conflicthantering;
  • overleggen en onderhandelen;
  • visie-, missie- en strategieontwikkeling.

Wij hanteren een vier-fasen-model aan de hand waarvan uw medewerkers groeien naar een team. Met behulp van dit model leren uw medewerkers hoe zij, als een team, doelen en prestaties kunnen behalen. Uw teamleden leren elkaar beter begrijpen en ontdekken welke rol zij spelen in het behalen van de teamdoelen. Dat verbetert hun inzetbaarheid en effectiviteit.

 

Neem contact met ons op! 
Wij geven u dan inzicht in welke resultaten wij voor u kunnen behalen.

 

Bekijk onze overige organisatieadvies diensten

Ypsylon biedt

maatwerktrainingen en teamcoaching bij: samenwerken en conflicthantering, overleggen en onderhandelen, visie-, missie- en strategieontwikkeling.