Re-integratie 2ᵉ spoor
in de regio's Assen - Amsterdam - Lelystad - Drachten

Samen met uw arbodienst probeert u uw ziekte- en verzuimbeleid zo goed mogelijk vorm te geven. Dit is niet altijd even makkelijk. Onder invloed van diverse factoren -zowel binnen uw bedrijf als privé- kunnen medewerkers langdurig ziek worden. Met name deze langdurig zieken vragen intensieve begeleiding. De Wet Verbetering Poortwachter geeft u twee jaar de tijd voor re-integratie van zieke werknemers. Dat kost u echter veel tijd, geld en energie.

Met onze ruime ervaring in het succesvol afsluiten van re-integratie trajecten kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Snelle interventie

Ons motto is “snel weer aan de slag”, snel ingrijpen is van essentieel belang. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat interventie binnen 2 weken gerealiseerd moet zijn om langdurige uitval te voorkomen. Dus ook een verzuimgesprek draagt hieraan bij. Voor de werknemer wordt de drempel namelijk steeds hoger om weer op het werk te komen.

Door inzet van onze re-integratiecoach bent u niet alleen verzekerd van alle benodigde ervaring en kennis, maar weet u ook zeker dat zowel u als de werknemer op gedegen wijze worden begeleid en geadviseerd. Zo beperkt u verzuim tot een aanvaardbaar percentage.

Wij bieden gedegen begeleiding voor uw zieke medewerkers die buiten het arbeidsproces zijn geraakt of dreigen te raken. Samen met u en de medewerker wordt, aan de hand van een inventarisatie, een plan van aanpak opgesteld. Ook training of aanvullende scholing kan hier deel van uitmaken.

 

Neem contact met ons op! 
Wij geven u dan inzicht in welke resultaten wij voor u kunnen behalen.

 

Bekijk onze overige Loopbaan diensten

Contact           Ypsylon twitter

Column in De Vaart.nu

Re-integratie Coach

 

"Zekerheid van werk"

Romeo Charmes