P&O advies voor de regio's Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten.

Iedere ondernemer weet dat P&O zaken complex en tijdrovend zijn. Of het nu gaat om het aannemen van nieuwe medewerkers, het toepassen van de juiste CAO, ziekteverzuim, loopbaanbegeleiding of conflicten. Het zijn allemaal zaken die u van uw eigenlijke doel afhouden, het ondernemen.

Als professional op het gebied van Personeel en Organisatie weten wij natuurlijk als geen ander waar we op moeten letten. De ondernemer is geen personeelsmanager en moet dat ook niet willen zijn. Wij zijn goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op P&O gebied. Onze P&O Plus Services zijn aantrekkelijk als u MKB ondernemer bent en uw eigen personeelsadviseur bij de hand wil hebben.

De voordelen voor u zijn:
1. Een vast aanspreekpunt;
2. Makkelijk bereikbaar;
3. Uw personeelszaken altijd op orde;
4. Gedegen en professioneel advies;
5. Overzichtelijke kosten.

Keuzen maken

Het zonder meer toepassen van regels en richtlijnen kan de relatie tussen u als werkgever en uw werknemer frustreren. Hoeveel vrije dagen heeft mijn medewerker bij ziekte en waar vind ik dat? Wij ondersteunen u als ondernemer in het scheppen van duidelijkheid in het woud van personele regels en voorschriften. Of het nu gaat om de arbeidsvoorwaarden toe te passen uit de CAO of de regels van uit de Wet Verbetering Poortwachter, bij ziekte van uw medewerker, voor u als ondernemer kan het soms lastig zijn om keuzen te maken.
Met onze integrale aanpak bent u er bovendien van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Onze P&O dienstverlening bestaat uit: