Van baan naar baan in de regio Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten

Reorganisatie, een fusie, een conflict of langdurige ziekte. Allemaal oorzaken waardoor uw medewerker kan uitvallen of boventallig wordt. Het outplacementprogramma van Ypsylon in Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten biedt u een uitweg.

In het outplacementprogramma wordt de medewerker actief begeleid bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan buiten de organisatie. Voor succesvolle begeleiding is het van belang dat de medewerker gemotiveerd is. Tijd nemen om te reflecteren, stil te staan bij het heden en een stap zetten in de toekomst is noodzakelijk.

In een persoonlijk gesprek lichten wij onze methode en werkwijze toe. Tijdens het programma wordt uitvoerig stilgestaan bij de ambities, vaardigheden en mobiliteit van de kandidaat. We nemen de tijd om stil te staan bij de verwerking van het verlies van de functie. Het is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Vertrouwen

Ypsylon is al ruim 10 jaar de specialist op het gebied van Outplacement in de regio's Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten. Onze adviseurs geven het vertrouwen terug, in een veilige omgeving. Gedurende het programma vindt terugkoppeling over het proces plaats.

Wij hanteren de beroepscode van de Vereniging voor Loopbaanprofessionals.

Download

Informatiedocument voor werknemer

Informatiedocument voor werkgever 
 

Lees meer over het onderdeel Re-integratie

Terug

Testimonial

“In het outplacementtraject van Ypsylon is er ruimte voor verwerking en bezinning.”

Klaas Kok,
senior adviseur communicatie & marketing