Loopbaanadvies voor de regio's Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten.

Men realiseert het zich vaak niet, maar werk is een belangrijke factor in ons leven. Het neemt een groot gedeelte van onze tijd in beslag. Daarom is het van belang dat u plezier heeft in uw werk. Krijgt u positieve energie van uw werk? Doen uw medewerkers altijd dat stapje extra voor u? Dan is er niets aan de hand.

Maar wat nu als dat niet het geval is.... Ypsylon helpt medewerkers en werkgevers bij belangrijke beslissingen met betrekking tot hun loopbaan.

Loopbaanadvies voor medewerkers

Kijkt u al vanaf maandag reikhalzend uit naar het weekend? Dan is het wellicht tijd om na te gaan of u nog wel het juiste werk doet. Ypsylon, gelegen in Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten helpt u graag door u bij te staan bij deze lastige beslissing in uw loopbaan.

Een loopbaanadviestraject kan diverse doelen dienen maar is altijd gericht op verbetering. Wat het einddoel is, dat bepaalt uzelf.

Zowel in de aanloop naar, als tijdens het loopbaantraject staat uw persoonlijke loopbaanadviseur voor u klaar. Als het traject is afgerond blijft de adviseur of coach nog een tijdje contact houden. Zodat we zeker weten dat alles goed loopt. Zoals het hoort.

Loopbaanadvies voor werkgevers

Zijn uw medewerkers stipt om 17:00 uur klaar met werken? Dan is het wellicht tijd om na te gaan of uw medewerkers nog wel het juiste werk doen.

Ypsylon helpt al jaren om bedrijven in regio's Assen, Amsterdam, Den Bosch, Lelystad en Drachten te ondersteunen in loopbaanadviestrajecten voor medewerkers.

Een loopbaanadviestraject kan diverse doelen dienen maar is altijd gericht op verbetering. Wat het einddoel is, bepaalt uw medewerker zelf.

Het belangrijkste hierbij is dat het besef er is dat er iets moet veranderen. Pas dan kan er een plan worden opgesteld en kunnen doelen worden geformuleerd. Zowel in de aanloop als tijdens het traject staat de loopbaanadviseur van Ypsylon voor uw medewerker klaar. Als het traject is afgerond blijft de adviseur of coach nog een tijdje contact houden met uw medewerkers om ervoor te zorgen dat alles goed loopt. Zoals het hoort.

Kwaliteit

Bij onze dienstverlening hanteren wij een klachten- en privacyreglement, de NOLOC gedragscode en de beroepscode van het NVP en het NIP.

 

NOLOC Erkend Ypsylon loopbaanadvies

NVP beroepscode Ypsylon loopbaanadvies

NIP beroepscode Ypsylon loopbaanadvies

CMI gecertificeerd Ypsylon loopbaanadvies

 

Onze loopbaan dienstverlening bestaat uit:

 

Testimonial

“Inzet en interesse zijn puur en gaan net even verder.”

Petra van der Velde, InTextenso