Routebeschrijving:

 

HRM Amsterdam Ypsylon

"Bavinckhouse"
Prof. J.H. Bavincklaan 2-4

1183 AT Amstelveen
(020) 2386009

← terug naar kantoren

 
 

Komende vanuit de richting Amersfoort

Volg de A10 richting het oosten en neem de afslag Oud Zuid/Amstelveen (S108). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf (Amstelveenseweg). Bij het derde verkeerslicht gaat u linksaf (van Nijenrodeweg) en vervolgens rechtsaf bij de eerstvolgende verkeerslichten (u bevindt zich parallel aan de tramsporen op de Buitenveldertselaan / Beneluxlaan). Bij de verkeerslichten ter hoogte van Kronenburg / Uilenstede slaat u linksaf (Saskia van Uylenburgweg). Op de rotonde neemt u de derde afslag naar Prof. J.H. Bavincklaan. Bavinckhouse is het tweede gebouw aan uw rechterhand.
 

Komende vanuit de richting Utrecht

Neem de A2 en de A9 richting Amstelveen / Haarlem en neem vervolgens de afslag Ouderkerk a/d Amstel / Amstelveen Oost. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf bij de verkeerslichten (Oranjebaan). Bij het tweede verkeerslicht slaat u rechtsaf richting Amsterdam/Amstelveen Oost (Beneluxbaan). Bij de verkeerslichten ter hoogte van Kronenburg / Uilenstede slaat u rechtsaf (Saskia van Uylenburgweg) Op de rotonde neemt u de derde afslag naar Prof. J.H. Bavincklaan. Bavinckhouse is het tweede gebouw aan uw rechterhand.
 

Komende vanuit de richting Den Haag/Haarlem

Neem de A4 en A9 richting Amstelveen/Utrecht en neem de afslag Amstelveen. Houdt u links aan, richting Het Stadshart. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf. Volg de weg dwars door de Keizer Karelweg. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. Bij het tweede verkeerslicht slaat u rechtsaf (Laan van Walcheren). Blijf de bocht volgen. Bij het eerstvolgende verkeerslicht gaat u rechtdoor (Saskia van Uylenburgweg) en vervolgens neemt u op de rotonde de derde afslag naar Prof. J.H. Bavincklaan. Bavinckhouse is het tweede gebouw aan uw rechterhand.

Aan de voorkant van het gebouw bevindt zich een gratis parkeergelegenheid voor onze gasten. U kunt zich aanmelden bij de receptie in de centrale hal op de begane grond van Bavinckhouse. 
 

Openbaar vervoer

Halte Kronenburg

Vanaf Amsterdam Centraal Station of Amstelstation: Sneltram 51 richting Amstelveen Westwijk
Vanaf Amsterdam Centraal Station kunt u ook tram 5 richting Amstelveen nemen.

U stapt uit bij halte Kronenburg. Steek de Beneluxbaan in Oostelijke richting over (Saskia van Uylenburgweg) en ga linksaf bij de rotonde.

Bavinckhouse is het tweede gebouw aan uw rechterhand.

Onze brochures

Wilt u alles op uw gemak nog eens (offline) na lezen? Download dan één van onze brochures.