Werken aan een vitale organisatie

De juiste medewerker op de juiste plaats is een belangrijke voorwaarde voor het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Adequate selectie, ontwikkeling, beloning en beoordeling van uw medewerkers geeft u de kans om uw doelen te realiseren. Hierdoor houdt u uw bedrijf en uw medewerkers vitaal en fit.

Uw bedrijfsresultaten zijn belangrijk. Een goed opgezet en efficiënt HRM beleid zal daartoe bijdragen en een deel van de tijdsdruk wegnemen. U krijgt meer tijd voor uw bedrijfsvoering als alle puzzelstukjes in elkaar passen.

Bij het vorm en inhoud geven aan uw HRM beleid is advies en ondersteuning van een professional onontbeerlijk. Ons doel is om uw beleid te laten aansluiten op uw doel en plannen om uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Hierbij kan het gaan om vernieuwing, verbetering of uitbreiding van het bestaande beleid.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • het actualiseren van uw arbeidsvoorwaarden
  • het herijken van de beloningsverhoudingen
  • het invoeren van competentiemanagement
  • het leren samenwerken in (nieuwe) teams

Creatief in oplossingen, sterk in maatwerk

Onze HRM professionals leveren u maatwerk oplossingen op het snijvlak van mensen, organisatiestructuren en werkprocessen. Onze missie is om uw organisatie en medewerkers in balans te brengen en te houden, met de blik steeds gericht op de steeds veranderende eisen van uw organisatie, uw klanten en de omgeving.

 

Neem contact met ons op! 
Wij geven u dan inzicht in welke resultaten wij voor u kunnen behalen.

 

Bekijk onze overige organisatieadvies diensten

Ypsylon biedt

advies en ondersteuning bij het vorm en inhoud geven aan uw HRM beleid. Ons doel is deze te laten aansluiten op uw plannen om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.